Prośba o pomoc w przetworzeniu na wektor |
Autor |
Wiadomość |
szczechkamil
Początkujący
Wersja CorelDRAW: 2021
|
Wysłany: 5 Czerwiec 2022, 13:51 Prośba o pomoc w przetworzeniu na wektor
|
|
|
Witam,
zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w zwektorowaniu załączonych plików. Niestety nie mam w lepszej jakości. W załączeniu dwa pliki: herb i środek herbu w drugim pliku (w pliku z herbem, czerwona część środkowa, jest znacznie gorszej jakości). Zwracam się z prośbą o zwektorowanie obu.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Kamil Szczęch
WhatsApp Image 2022-06-03 at 09.59.00.jpeg
|
Pobierz Plik ściągnięto 229 raz(y) 100.37 KB |
Herb-pierwszego-biskupa-właściwy.png
|
Pobierz Plik ściągnięto 215 raz(y) 71.47 KB |
|
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
|
|
|
|
Śmietana
Początkujący
Wersja CorelDRAW: x5
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2022, 08:03
|
|
|
Dzień dobry,
Przepraszam że zaśmiecam ten temat.
Mam problem z dodaniem nowego tematu. Wyskakuję jakiś błąd a mam pilną potrzebę :( .
Czy mogę mimo wszystko prosić o pomoc tutaj ?
Mój corel x5 pracuje normalnie mogę robić w nim grafiki nawet przez kilka godzin ale jak przychodzi do zapisania eksportowania lub publikacji to program zwyczajnie się wyłącza. Czy można to jakoś naprawić ? Próbowałam F8 ale nic to nie dało :( Naprawa z płytą również nic nowego nie wniosła.
Każdy nowy dokument wywala i niestety wszystkie stare które mam na komputerze też po otworzeniu i ponownym zapisaniu się wyłączają.
Błagam o pomoc. |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 10 Czerwiec 2022, 11:44
|
|
|
W taki sposób zachowuje się wersja testowa, kiedy mija okres próbny. |
|
|
|
|
Śmietana
Początkujący
Wersja CorelDRAW: x5
|
Wysłany: 13 Czerwiec 2022, 11:11
|
|
|
Dziwne, bo to COREL z licencją , komercyjny. |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 13 Czerwiec 2022, 16:00
|
|
|
Być może firma Corel uznała, że używasz spiraconej wersji - czasami wystarczy zainstalować ją na innym urządzeniu czy na innym adresie IP i program jest blokowany. Z własnego doświadczenia wiem, że nie pomogą żadne reklamacje, bo Cię normalnie oleją.
Jeżeli jednak w programie masz aktywne opcje zapisu, eksportu czy drukowania to jednak raczej nie to i ciężko będzie znaleźć przyczynę. Próbowałeś instalować program na innym komputerze?
Tak na marginesie: jeżeli masz legalną wersję programu to po prostu dociągnij sobie inną wersję z netu i spróbuj z niej zainstalować program - masz prawo do tego, by mieć kopię zapasową zakupionego programu... |
|
|
|
|
|