|
Pomoc. Przerysowywanie map. Bardzo ważne |
| Autor |
Wiadomość |
dagkrzk
Początkujący

Wiek: 37 Dołączyła: 05 Wrz 2008 Posty: 2 Skąd: bartoszyce
|
Wysłany: 5 Wrzesień 2008, 13:26 Pomoc. Przerysowywanie map. Bardzo ważne
|
|
|
Witam wszystkich na forum. Jestem nowa i bardzo potrzebuje pomocy . W poniedziałek mam rozmowe w sprawie pracy i bede musiala zająć sie przerysowywaniem map w programie corek draw. Są to mapy cmentarzy. Bardzo prosze o jakieś wskazówki, rady, cokolwiek jak to sie robi. jestm to dla mnie bardzo ważne. Jeśli jest ktoś kto mógłby poświęcić chwilke i mi pomóc tak byłabym bardzo wdzięczna.
mapabukowno.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 365 raz(y) 85.3 KB |
|
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 5 Wrzesień 2008, 15:14
|
|
|
wystarczy uzyc kilku podstawowych funkcji programu: rysowanie prostokatow, spawanie, czesc wspolna, krzywe, wypelnienie, zmiana grubosci konturu.
zobacz tu
http://corel.wodip.opole.pl/ jest podrecznk i opis podstawowych funkcji programu. |
|
|
|
 |
s-p-i-n

Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 6 Wrzesień 2008, 10:18
|
|
|
| czyli tak jak wawel zaznaczył wystarczy znać podstawy Corela, nierozumiem ludzi którzy cisna się do pracy z Corelem nie znając go ani troszku. Przecież tym samym sami sobie szkadzą. |
|
|
|
 |
dagkrzk
Początkujący

Wiek: 37 Dołączyła: 05 Wrz 2008 Posty: 2 Skąd: bartoszyce
|
Wysłany: 6 Wrzesień 2008, 11:06
|
|
|
| dzieki bardzo. Poprostu niespodziewanie dowiedzialam sie ze bede musiala pracować z Corelem. |
|
|
|
 |
farea
Początkujący

|
Wysłany: 7 Wrzesień 2008, 09:14
|
|
|
| nauczysz sie, corel jest dosyc prosty. Na poczatek przejrzyj dokladnie instrukcje, powinna byc gdzies w pomocy. |
|
|
|
 |
|
|