|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom |
Autor |
Wiadomość |
djchasey
Początkujący
Wersja CorelDRAW: x6
|
Wysłany: 4 Luty 2023, 13:55 CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom
|
|
|
Witajcie. Mam problem z Corelem 2021 SE. Pomimo zaktualizowania go, zoom działa tragicznie. Tnie się, rozmywa czcionki i bitmapę, które dopiero po pewnym czasie wyostrza. Nie idzie na tym dziadostwie pracować. Parametry komputera to: i7 6700k 4.0ghz, dysk ssd m.2 500g, 32gb ram ddr4, grafika geforce gtx 1060 6bg. Nowo postawiony system windows 10 pro z najnowszymi sterownikami na wszystko jakie są. Czy ktoś ma podobny problem? Idzie to jakoś rozwiązać?
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
Poniżej link do filmiku jak to działa:
https://drive.google.com/file/d/1bR1ckkNMD_JG047MNgC-Zih3ZptEYplH/view?usp=share_link |
|
|
|
|
lajosz
Profesjonalista
Wersja CorelDRAW: Corel Draw X6 , 2020
Pomógł: 38 razy Dołączył: 07 Lis 2016 Posty: 312 Skąd: Ziębice
|
Wysłany: 4 Luty 2023, 15:26 Re: CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom
|
|
|
Mam niemal identyczny sprzęt, z tym że system to WIN 8.1 i karta GTX 1070.
Do tego Corel 2020 (Full)
Jeśli wstawisz ten plik na forum, to zobaczę jak to będzie u mnie wyglądało, bo bardzo możliwe, że ten Twój plik (na filmiku bardzo długo się ładuje) ma POTĘŻNĄ rozdziałkę sztucznie utworzoną, więc komp ma czym "mielić" |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|