Płyta CorelDRAW Graphics Suite SE 2018 |
Autor |
Wiadomość |
bartekbli
Początkujący
|
Wysłany: 29 Marzec 2019, 13:52 Płyta CorelDRAW Graphics Suite SE 2018
|
|
|
Witam,
Piszę tutaj, bo już nie wiem gdzie mogę jeszcze pisać o moim problemie.
Otóż mam klucz do programu CorelDRAW Graphics Suite SE 2018, jednak płyta została porysowana i nie da się z niej zainstalować programu. Klucz niestety pasuje tylko do edycji specjalnej i instalacja zwykłej wersji 2018 nie działa(klucz nie pasuje). W dziale obsługi Corela zostałem poinformowany, że nie mają elektronicznej wersji programu i muszę zainstalować z płyty.
Może ktoś posiada płytę i mógłby mi zrobić obraz płyty i przesłać link?
Z góry dziękuję za pomoc! |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
|
Wysłany: 29 Marzec 2019, 14:02
|
|
|
Na stronie Corela są dostepne ,nie wiem jak wyglada sprawa z SE ponieważ to nietypowa wersja ,można jednak zadzwonić do Corela i się dowiedzieć .
https://www.coreldraw.com/pl/pages/download/ |
|
|
|
|
bartekbli
Początkujący
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2019, 12:13
|
|
|
Niestety nie ma wersji SE. Trochę dziwi mnie to, że jest tylko wersja na płycie i tak jak w moim przypadku zostaje chyba tylko kupić nową licencję |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
|
Wysłany: 1 Kwiecień 2019, 13:04
|
|
|
SE jest wersją która funkcjonuje chyba ? tylko w krajach dawnej europy wschodniej , dlatego jest traktowana inaczej , mimo że to wersja komercyjna .
Poczekaj z zakupem ,może ktoś jeszcze pomoże . |
|
|
|
|
JanPan82
Początkujący
|
Wysłany: 8 Marzec 2023, 19:55
|
|
|
Odkopuje temat, bo mam ten sam problem 4 lata później. Płyta się gdzieś w ogóle zapodziała od Corela SE 2018. Mam klucz...i nic z tego. Pisałem do Corela i w sumie się wypięli (trochę to słabe) no ale mi nie pomogą. Ma ktoś odsprzedać płytę,, instalkę? |
|
|
|
|
Cysorz
|
Wysłany: 8 Marzec 2023, 20:57
|
|
|
Jeżeli masz dowód zakupu oprogramowania (np. fakturę) to możesz dociągnąć KOPIĘ ZAPASOWĄ programu gdziekolwiek z internetu. Nikt Ci nie sprawdzi numeru seryjnego itp., a sama kopia zapasowa na swoje potrzeby jest legalna. WAŻNE, żeby wersja się zgadzała.
Na wsparcie (czy nawet kreatywną odpowiedź) ze strony Corela nie licz, stracisz tylko czas i nerwy. |
|
|
|
|
Rafałek79
Początkujący
|
Wysłany: 18 Luty 2024, 07:23
|
|
|
Witam
Mam ten sam problem
Niestety wszystkie instalki znalezione nie pasują |
|
|
|
|
Blazej
Początkujący
Wersja CorelDRAW: Różne od x6 do 2023
|
Wysłany: 24 Czerwiec 2024, 08:36
|
|
|
Witam.
Mam podobny problem z CorelDraw X8 SE.
Mam klucz, produktu, mam pudełko, mam konto na Corelu natomiast płytka się zgubiła.
Pisałem do Corela również w tej sprawie, natomiast stwierdzono, że jeśli jest to SE to proszę się udać do sprzedającego bo to jest OEM i to oni za to odpowiadają. Klucz SE niestety nie pasuje do wersji możliwej do pobrania czyli X8. Sprzedający też na razie milczy więc kiepsko jest.
Nie może ktoś zrobić obrazu swojej płytki jeśli takową posiada? |
|
|
|
|
|