art. DajeX- Moje Prace |
Autor |
Wiadomość |
trance01
Praktyk
|
|
|
|
|
Asdef
|
Wysłany: 9 Styczeń 2007, 21:03
|
|
|
trance01, - stary, to jest naprawdę profesja pierwszy troszkę mniej mi się podoba... ale następne są GITES... masz talent :)
jedno pytanie, te elementy graficzne np: to coś z czułkami na tej fotce
http://img270.imageshack....erfuturemb6.jpg
to jest wstawka gotowej grafiki? czy sam rysowałeś w corelu, czy może w jakimś 3dMaxie czy innym progsie 3d
PS// ja takiej grafiki nie robie, dużo mi brakuje :( |
|
|
|
|
trance01
Praktyk
|
Wysłany: 10 Styczeń 2007, 21:06
|
|
|
Jest to Kopia Tła i nałożona na zdjęcie dziewczyny > Motylki rysowane ręcznie w Corelu > Myśle że przy przerabianiu taich rzeczy najbardziej liczy sie pomysł a wykonanie swoją drogą Pozdrawiam Wszystkich odwiedzających ten Temat :) Licze na wasze szczere opinie |
|
|
|
|
maxell
Początkujący
|
Wysłany: 10 Styczeń 2007, 21:43
|
|
|
nie no naprawde super
podziwiam cie :)
tez bym tak kiedys chciał a dopiero zaczynam jednak mysle ze jelsi włoze w to troche pracy (no najpierw sie naucze) to moze cos podobnego kiedys sie zrobi
ale wracając do temtu to obrazeczki swietne :]
masz pomysł a wykonanie również b.dobre ! |
|
|
|
|
jagna
Jagna
Pomogła: 13 razy Wiek: 50 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 478 Skąd: Australia
|
Wysłany: 11 Styczeń 2007, 01:20
|
|
|
Ja bym pewnie użyła Photoshopa (sorry Photo Paint:(), ale jeśli stworzyłeś to w Corelu to moje gratulację. Widać kilka braków w warsztacie (niektóre zdjęcia nie są dokładnie wycięte), ale jak sam powiedziałeś, to nie są komercyjne projekty. Gratuluję pomysłów i życzę cierpliwości w udoskonalaniu sztuki:) |
|
|
|
|
trance01
Praktyk
|
Wysłany: 11 Styczeń 2007, 10:25
|
|
|
Mam nadzieje że z czasem moja kolekcja przerabianych zdjęć wzbogaci sie o kilka kolejnych atrakcyjnych pozycji z których Wyeliminuje błedy i je skoryguje żeby "cieszyły oko" Widze że praktycznie nikt nie wstawia swoich prac, zastanawiam się dlaczego ? Ja sie odwazyłem aby ktoś zupełnie z "zewnątrz" ocenił mnie i mój wysiłek jaki w to wkładam. Z niecierpliwością czekam na ..::WASZE PRACE::.. |
|
|
|
|
trance01
Praktyk
|
Wysłany: 11 Styczeń 2007, 10:28
|
|
|
A tak na marginesie na Zdjęciu 1 i 4 to JA :D więc miło mi. I ciesze sie że od niedawna jestem zarejestrowany na Forum CORELA :) Pozdrawiam 3majcie sie |
|
|
|
|
|