|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Przesunięty przez: JarekDRAW 28 Listopad 2008, 12:56 |
Prozba o wykonanie projektu |
Autor |
Wiadomość |
osa
Początkujący amator ^^
Wiek: 34 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Ziębice (D.Śląsk)
|
Wysłany: 4 Listopad 2008, 18:31 Prozba o wykonanie projektu
|
|
|
Witam
jak widzicie jest to moj pierwszy post, wiec wypadaloby sie przywitac a wiec witajcie moi drodzy graficy!
Tak skrotowo o mnie, jestem sobie Artur, lat 18. Pracuje od kilku lat w photoshopie, ale z grafika wektorowa nigdy mi nie szlo i za cholere nie moge zalapac corela
Teraz potrzebuje wykonac projekt i w jpg lub psd nie byloby problemu, ale wykonanie tego w .cdr to dla mnie rzecz nie do przeskoczenia
konkretniej to chodzi o projekt bluzy motodrossowej, wiecie - na motor taka
wiem ze i dla Was (osob ktore podejma sie pomocy) jest to sporo pracy, ale jak Wy nie pomozecie to z planow nici...
Jesli chodzi o szegoly...
w zalacznikach jest szablon, to on jest najwazniejszy - jego trzeba jakos fajnie "pokolorowac"
plik "przyklad" to taka prostrza bluza motocrossowa - inne znajdziecie tu:
http://images.google.pl/i...aj+obraz%C3%B3w
"projekcik" to taki wstepny przyklad co gdzie ma byc
czy znalazlaby sie osoba chetna do pomocy?
nie jestem w stanie oplacic takiej osoby nalezycie ze wzgledu na zerowe dochody, ale na flaszke to cos odpale napewno jesli projekt bedzie elegancki :)
ps. samo "pokolorowanie" szablonu bluzy w jakis ciekawy sposob juz mnie bardzo uszczesliwi a mysle ze to nie byloby trudne dla wtajemniczonych
pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc
Osa
szablon-zawodnik.cdr szablon do wykonania bluzy |
Pobierz Plik ściągnięto 702 raz(y) 17.33 KB |
przyklad.jpg przykladowa bluza motocrossowa |
Pobierz Plik ściągnięto 388 raz(y) 30.65 KB |
projekcik.jpg przyklad co gdzie powinno byc |
Pobierz Plik ściągnięto 424 raz(y) 88.17 KB |
|
|
|
|
|
norbert 73
Początkujący
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Gru 2007 Posty: 15 Skąd: szczecinek
|
Wysłany: 5 Listopad 2008, 11:34
|
|
|
wysłałem wiadomość na PW |
|
|
|
|
osa
Początkujący amator ^^
Wiek: 34 Dołączył: 04 Lis 2008 Posty: 2 Skąd: Ziębice (D.Śląsk)
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.22 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|