Przesunięty przez: JarekDRAW 15 Marzec 2009, 19:27 |
problem!!! |
Autor |
Wiadomość |
emabe
Początkujący
|
Wysłany: 9 Grudzień 2008, 11:49 problem!!!
|
|
|
Witam
JEstem nowy na forum przegladalem forum kilkanascie razy i nie znalazlem podobnego problemu do mojego chodzi o tekst w corelu a niestety dzialu do tego odpowiedniego tez nie widze...
otworzylem nowy dokument w CD12 wyznaczylem obszar roboczy dla wyswietlania i edycji tekstu no i milem skopiowac kilkanascie stron niestety kopiujac z worda przez kopiuj wklej tekst nie przechodzil na nastepna strone tylko znikal poza obszar roboczy dodam, ze polecenie importuj nie chce funkcjonowac (zawiecha programu) i musze rozciagnac obszar zeby zobaczyc co sie nie zmiescilo i samodzielnie przeniesc na nastepna strone... problem jest taki ze do tego tekstu przyjda jeszcze zdjecia i sie tekst przesunie i dluzej bedzie to trwac jak bede to przezucal recznie macie moze jakis pomysl jak ustawic cd zeby auomatycznie rzucalo tekst ktory nie miesci sie na jednej stronie na druga ?
z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi |
|
|
|
|
wawel
Ekspert wawel
Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
|
|
|
|
emabe
Początkujący
|
Wysłany: 9 Grudzień 2008, 12:28
|
|
|
Dzieki za odpowiedz a nie da sie tych ramek jakos polaczyc teraz jak juz skopiowalem ? bo od gornie mam narzuconego CD12 ... |
|
|
|
|
wawel
Ekspert wawel
Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 9 Grudzień 2008, 12:47
|
|
|
Mozna, klikasz na dole ramki np na str1 w taki kwadrat u dolu ramki narzedziem tekstu potem przechodzisz na str2 i i klikasz w ramke tekstowa na tej str.
pozdr. |
|
|
|
|
emabe
Początkujący
|
Wysłany: 9 Grudzień 2008, 23:25
|
|
|
dzieki wielkie za odpowiedz bardzo pomogles :) masz piwo :P u mnie :) oczywiscie punkt "pomogl" dodany |
|
|
|
|
|