Wysłany: 7 Styczeń 2009, 13:24 POTRZEBNY PLAKAT NA ZABAWĘ KARNAWAŁOWĄ
Witam!
Zostało mi powierzone zadanie wykonania plakatu informującego o zabawie (wieczorku) karnawałowej którą organizuje przedszkole (zabawa nie dla przedszkolaków oczywiście tylko dla wszystkich a zysk dla dzieciaków, no nieważne). Wiem, że na tym forum są mądre i zdolne głowy które w 5 minut robią lepszy plakat niż taki nad którym ja pracowałbym tydzień. Proszę więc o pomoc i propozycje jak miałoby to wyglądać. Na plakacie powinny być następujące napisy Oddział przedszkolny w Gęsiej Wólce:) oraganizuje lub ma zaszczyt zaprosić na zabawę karnawałową/ wieczorek taneczny, który odbędzie się itd. Gra zespól taki owaki, zapisy przyjmuje Hut Sędzimir itp. z Góry dziekuję i pozdrawiam. trekkers@o2.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 13