|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
W potrzebie |
Autor |
Wiadomość |
Betii
Początkujący
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2016, 12:56 W potrzebie
|
|
|
Witam,
jestem w ogromnej potrzebie, niedługo mój chłopak ma urodziny, chciałam więc mu przygotować coś specjalnego, a jako, że jest fanem lotnictwa oraz miłośnikiem piwa postanowiłam, sprezentować mu kufel z wygrawerowanym samolotem - jego ulubionym. Znalazłam grafikę jednak firma, która zajmuje się grawerowaniem stwierdziła, że ta grafika się nie nadaje w takiej postaci i żebym przysłała ją w formie wektorowej :/
Jako, że mistrzem grafiki nie jestem, proszę o pomoc. Jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc będę ogromnie wdzięczna i niech mu się szczęści do końca życia :)
Załączam grafikę, w sumie chodzi jedynie o sam samolot z podpisem "MIG-29 Heroism is proof of immortality" bez tła.
2.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 194 raz(y) 96.35 KB |
|
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2016, 13:48
|
|
|
Nie z każdej bitmapy można zrobić wektor. Zdjęcie jest za małej rozdzielczości, zrobienie dobrego wektora wymaga tak na oko 6-7 godzin pracy. Moja stawka godzinowa to 80,00 zł netto za godzinę - jeżeli jesteś w dalszym ciągu zainteresowana, daj znać. |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2016, 13:58
|
|
|
Mietek
dobrze poszukaj , znajdziesz w sieci wektor.Może nie cdr ale pdf ,cdx , a nawet 3D SKP
http://rc.tomhe.net/mig-29 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|