|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Corel x7 pytanie |
| Autor |
Wiadomość |
PaN Reklama
Początkujący

Wersja CorelDRAW: X7
|
Wysłany: 15 Sierpień 2016, 14:26 Corel x7 pytanie
|
|
|
Czy u was też jest pole Rozmieść gdzie u kilku osób widziałem ze jest tam pole obiekty? |
|
|
|
 |
Shame
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15 Sierpień 2016, 21:52
|
|
|
Nie bardzo trybię pytanie, ale odpowiem: tak. Mam Rozmieść między Układ, a Efekty. A co? U kogoś widziałeś co innego przy X7? Z ciekawości poszperałem na necie i Rozmieść jest w tym miejscu co najmniej od wersji X3 przez wszystkie kolejne aż do X7 włącznie. Dlaczego nie piszę, "az do najnowszej"? Ano bo w X8 jest... Obiekt! Tak jest Panie i Panowie, trzymali się Menu od dobrych kilkunastu lat, a jak przyszło nowe, co pełną gębą
PS.
Nie wiem, czy to tylko ja, ale screeny hostowane na ZippyShare czy jak się to nazywa nie linkują się na forum. Używaj innych hostingów. Ja polecam PostImage. Mam go od lat: darmowy, szybki, nie kasują obrazów, ma wtyczkę na Windowsa, która pozwala upload'ować przez PPM>Wyślij do...>PostImage. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 15 Sierpień 2016, 22:03
|
|
|
| no i to dobra opcja bo slowo rozmiesc nie oddawala mozliwosci tego submenu ,obiekt to lepsza jakosc,tak mi sie wydaje |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|