|
Problem z płytą |
| Autor |
Wiadomość |
Pepsaj
Doradca

Wersja CorelDRAW: Pepsaj
Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 117 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 10 Marzec 2017, 13:43 Problem z płytą
|
|
|
Witam, wysłałem do Corela takiego maila:
"Dzień dobry,
w 2009 roku zakupiłem Corela X4 i jestem niezmiernie zadowolonym użytkownikiem tego programu. Niestety mam poważny problem, tj. wyczyściłem dysk, a przy próbie instalacji po formacie okazało się, że moja płyta jest pęknięta :/ Czy mógłbym prosić o podesłanie pliku instalacyjnego do X4? Posiadam oczywiście oryginalną płytę, fakturę, klucz. Przesyłam w załączniku skan faktury oraz zdjęcie klucza.
Pozdrawiam serdecznie"
Czy to ma jakiekolwiek szanse powodzenia? Co jeśli odmówią? Ufam, że musi być jakiś sposób na użytkowanie Corela w takiej sytuacji jak moja :/
Ps. Instalek X4 nie idzie znaleźć... |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7700 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 10 Marzec 2017, 14:49
|
|
|
| Raczej nie masz co liczyć na Corela. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Marzec 2017, 15:30
|
|
|
| jak nie idzie znalezc instalek ?? pelno ich,wpisz w wujka corel draw x4 i nazwe pewnego gryzonia,sciagnij program,to bedzie czysty program plus nielegalna rzecz,nie uzywasz nielegalnej rzeczy bo masz orginalny klucz jak piszesz i po klopocie |
|
|
|
 |
Pepsaj
Doradca

|
Wysłany: 10 Marzec 2017, 16:21
|
|
|
| Na gryzoniu nie wiem, ściągnąłem z neta kilka instalek x4, które okazywały się później x7. Mogę spróbować z gryzoniem, ale nie wykluczam, że będzie podobnie :/ |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 10 Marzec 2017, 17:06
|
|
|
| gryzon polega na transferze,wiec watpie zeby ktos ladowal inna wersje niz opisana w pliku |
|
|
|
 |
Pepsaj
Doradca

|
Wysłany: 18 Marzec 2017, 20:21
|
|
|
| Na gryzoniu się skończyło. "Support" Corela odpisał, że jest im przykro, ale nie mają w bazie plików instalacyjnych więc nic mi nie podeślą. Normalnie lol :/ |
|
|
|
 |
Shame
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 19 Marzec 2017, 08:50
|
|
|
| Pepsaj napisał/a: | | "Support" Corela |
| Pepsaj napisał/a: | | nie mają w bazie plików instalacyjnych |
wywalilem gifa ,wybacz ale ponad 3 mb to przesada (bidon184) |
| Ostatnio zmieniony przez 19 Marzec 2017, 14:37, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Marzec 2017, 09:41
|
|
|
a to to ja z ksiezyca wytrzepalem,???? no blagam | Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
|
|
|
 |
|
|