|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
PROBLEM Z PLIKIEM |
Autor |
Wiadomość |
dj_maras
Ekspert
Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Lut 2012 Posty: 852 Skąd: WOLSZTYN
|
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
|
|
|
|
dj_maras
Ekspert
Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Lut 2012 Posty: 852 Skąd: WOLSZTYN
|
Wysłany: 27 Lipiec 2017, 16:03
|
|
|
baaardzo wielkie dzięki!
a dlaczego nie mogłem u siebie otworzyć ? wina komputerów ? |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 27 Lipiec 2017, 19:28
|
|
|
Tego Ci tak prosto nie mogę powiedzieć ;).
Ale przy okazji - kiedyś po jakiejś kolejnej aktualizacji systemu zacząłem mieć problemy z Corelem. Jako że na komputerze na którym pracuję zainstalowane mam tylko kilka programów (tylko Windows, Corel i pakiet Adobe oraz darmowy Comodo - inne programy sam sobie porobiłem w wersjach "portable" i odpalam z innych dysków), zrobiłem reinstalację systemu. Wróciło wszystko do normy, wszystko chodziło idealnie. Do chwili, gdy Windows się zaktualizował - po tym wszystko znowu zaczęło się wieszać - i to nie tylko Corel, ale także Acrobat, którego używam na co dzień. Przywrócenie obrazu systemu pomogło (goły Windows 7 SP1). Wyłączyłem aktualizacje, od tej pory spokój, nie wiem co to takiego zwiecha jakiegoś programu czy systemu! W pracy na kilku komputerach zrobiłem tak samo i też mam spokój... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|