|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Formaty zaproszeń |
Autor |
Wiadomość |
Trurl
Ekspert
Pomógł: 66 razy Wiek: 70 Dołączył: 04 Lut 2009 Posty: 952 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 6 Marzec 2020, 09:26 Formaty zaproszeń
|
|
|
Przypomnijcie mi, proszę, jakie są typowe formaty zaproszeń (np.ślubnych, czy na koncerty,wystawy, wernisaże). Ktoś poprosił mnie o zrobienie kilku zaproszeń, ale jego projekty mieszczą się w szeregu A (tzn. A6, A5, a nawet, o zgrozo, A4). Chcę mu wytłumaczyć błąd takiej koncepcji, ale nie pamiętam typowych formatów. |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 6 Marzec 2020, 16:33
|
|
|
Powinno zmieścić się do koperty, stąd głównie format A. |
|
|
|
|
tegraf
Ekspert tegraf
Pomógł: 74 razy Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 1954 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 6 Marzec 2020, 21:01
|
|
|
Trurl napisał/a: | Chcę mu wytłumaczyć błąd takiej koncepcji |
To chyba nie jest błąd. Zdaje się że nie ma żadnych "regulatorów" w tej kwestii.
Pełna dowolność, a decyduje pewnie rozmiar posiadanej koperty. |
|
|
|
|
drawer
Początkujący
Wersja CorelDRAW: 12, x4, x5, x7, SE19
|
Wysłany: 13 Marzec 2020, 15:39
|
|
|
Jest pełna dowolność możesz zrobić A4 składane 3, 1/2 A4 składane na 2. Koperty kupisz lub możesz zrobić sam mogę podesłać formatki. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|