Wysłany: 30 Kwiecień 2020, 13:32 "Przeinstalowanie" Corel Draw na inny komputer.
Od jakiegoś czasu pracuję zdalnie. W pracy (w biurze) mam komputer z Corelem X6. W domu mam jedynie wersję testową najnowszego. Czasami potrzebuję Corela i łączę się zdalnie z komputerem w pracy ale jakoś połączenia jest okropna, plus TeamViewer zniekształca bardzo obraz.
Zastanawiam się czy mogę zainstalować tego Corela X6 na swoim komputerze prywatnym i nie będzie problemu z licencją? Czy raz zainstalowany program jest przyczepiony do konkretnego komputera? Corel oczywiście legalny, kupiony "na firmę", wersja jeszcze pudełkowo-płytowa.
Zastanawiam się też czy jest możliwość instalacji na dwóch komputerach....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 12