Wysłany: 28 Wrzesień 2008, 10:50 NEF, RAW a edycja w PSP X2 Extended
Witam wszystkich serdecznie jako , że jest to mój pierwszy post chciałem się w nim przywitać ale i od razy zapytać :)
Obecnie jestem na etapie testowania wersji trial PSP X2 Extended a w niedalekiej przyszłości prawdopodobnie kupię ten program ze wzgledu na pewne udogodnienia , których nie posiada np. PS CS3.. ale mniejsza z tym . Moje pytanie dotyczy edycji Nikonowskiego formatu NEF . Generalnie chcę zdobyc jak najwięcej informacji związanych właśnie z tym formatem w PSP X2 Extended. Jaka jest możliwośc szczegółowej edycji np. tak jak w PS CS3 - czy jest taka możliwość aby X2 nie konwertował od razu pliku ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.06 sekundy. Zapytań do SQL: 10