pomoc przyprojekcie wizytówki ( część już jest ) |
Autor |
Wiadomość |
kitchen18
Bywalec
|
Wysłany: 23 Wrzesień 2009, 16:40 pomoc przyprojekcie wizytówki ( część już jest )
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów potrzebuje wykonać jaką wizytówkę usług parkieciarskich, wykonałem wstępną wizytówkę ale jakoś mi się nie podoba i nie mam żadnego pomysłu w tej kwestii. Także jeśli ktoś był by chętny to prosiłbym o pomoc kolorystyka i wykonanie wedle uznania napewno wszystko bedzie lepsze od mojego projektu. W cdr dorzucam moje projekty wraz z danymi i zdjęciami które mogłyby się do czegoś przydać. Jak coś to mail kitchen18@wp.pl lub gg 1270276 i z góry wielkie dzieki mam nadzieje że ktoś mi pomoże :)
Plik w cdr jest pod tym linkiem http://hotfile.com/dl/132...ytowka.cdr.html
parkiety wizytowka.jpg projekt w jpg |
Pobierz Plik ściągnięto 437 raz(y) 14.39 KB |
|
|
|
|
|
x3user
Początkujący
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 07:19
|
|
|
Słabo się cenisz.
Ja bym wybrał "projekt u dołu" ale rozjaśnił kolor oraz zrobił przejście z lewej na prawą, nie odcinaj tego sztywną kreską. |
|
|
|
|
magnetia
Bywalec Świeżak <lol>
Wiek: 36 Dołączyła: 16 Sie 2008 Posty: 29 Skąd: Bydgoszcz/Kraków
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 08:29
|
|
|
Nie tak żle, tylko uważaj, bo napisy masz z błędami |
|
|
|
|
kitchen18
Bywalec
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 09:10 no moze i tak
|
|
|
no moze i tak ale poprostu mi sie nie podoba wogole nie ten styl nie ten klimat dlatego zwrociłem sie do was z prośbą pomocy :) a błędy sie poprawi jak bede plik do druku szykował :) chociaż przyznam że raz zapomniałem i do druku z błędem puściłem :) pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :) |
|
|
|
|
michw [Usunięty]
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 15:10
|
|
|
Tobie się nie podoba... A co na to zleceniodawca? Może jemu spodoba się projekt? Wizytówka nie wyglada źle i może się podobać... |
|
|
|
|
kitchen18
Bywalec
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2009, 18:20
|
|
|
no własnie sie nie podoba siedzialem z nim godzine i nic mu nie pasowalo a przyznam ze i ja weny nie mialem dlatego zgłosiłem sie tutaj :) |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 26 Wrzesień 2009, 14:05
|
|
|
jak można zaproponować klientowi wizytówkę, w której z błędem wypisane jest nawet jego imię i nazwisko (nie wspominając o usLugach)? Tylko magnetia to dostrzegła?
pzdr.
ps. skoro już się upierasz przy tych klepkach i drewienkach to może jakoś kreatywnie podejdź do tematu przykład |
|
|
|
|
kitchen18
Bywalec
|
Wysłany: 27 Wrzesień 2009, 10:41
|
|
|
no szczerze mówiąc to myślałem że ktoś mi pomoże a tu widzę fala krytyki, nie tego oczekiwałem a do kolegi śmiejącego się z mojej pisowni, to tylko wstępny projekt zanim wyśle do drukarni zawsze poprawiam i dodaje polskie znaki, pozdrawiam i mam nadzieje ze jeszcze ktoś się mną zainteresuje jeszcze :) |
|
|
|
|
pikaska
Praktyk Monika
Wersja CorelDRAW: x6/x7
Wiek: 40 Dołączyła: 07 Mar 2009 Posty: 57 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 28 Wrzesień 2009, 17:47 :)
|
|
|
Bardzo fajny przykład, ja na pewno bym to zaproponowała klientowi, ciężko przejść obojętnie obok takiej formy reklamowej :)
1cm napisał/a: | jak można zaproponować klientowi wizytówkę, w której z błędem wypisane jest nawet jego imię i nazwisko (nie wspominając o usLugach)? Tylko magnetia to dostrzegła?
pzdr.
ps. skoro już się upierasz przy tych klepkach i drewienkach to może jakoś kreatywnie podejdź do tematu przykład |
|
|
|
|
|
|