|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Nie da się zapisać kilku projektó w jednym *.cpt ?! |
Autor |
Wiadomość |
Bunch
Ekspert
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 700 Skąd: Nieważne skąd
|
Wysłany: 28 Październik 2009, 08:04 Nie da się zapisać kilku projektó w jednym *.cpt ?!
|
|
|
Skanowałem coś do programu, każdy skan na nowym oknie. Wiecie o co chodzi, prawda?
Zapisałem cały projekt a gdy potem otwarłem ponownie program to widniał tylko jeden obiekt z zaznaczonego wtedy jednego, danego okna! Straciłem tylko czas! Pojedynczo muszę robić? |
|
|
|
|
GangstaMike
Bywalec
|
Wysłany: 15 Listopad 2009, 12:42
|
|
|
Raczej tak, to że masz otworzony raz program a wiele okien, to nie znaczy że to jest jeden plik :) Corel porostu ułatwia nam zadanie i otwiera nowe pliki w nowych oknach ale już w tym programie. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|