|
Wpisywanie tekstów ... |
| Autor |
Wiadomość |
Yatzeek
Początkujący

|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 09:47 Wpisywanie tekstów ...
|
|
|
Witajcie. Mam PP 12-e. Zawsze działał bez zarzutów. Aż nagle wpisywane znaki są ... niewidoczne, bez względu na zadany kolor i tło. Poza tym po zakończeniu wpisywania znaków pola w którym się wpisuje - nie ma. Nie można go złapać, przesunąć czy wyedytować ponownie by np. coś dopisać. Tak jakbym nie wpisywał tekstu. I nie ma znaczenia czy tworzę nowy plik czy otwieram istniejący, by na nim pracować. Kolory, bloki, obróbka zdjęć - wszystko działa. Nie da się tylko nic co wiąże się z tekstem.
Rzecz się stała z nienacka. Przy którymś otwarciu PP już tak było i jest :(.
Czy ktoś wie co mogło się stać? Nie mogę pracować :(.
Pozdrawiam
Jacek |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 09:57
|
|
|
Uruchom program z wcisnietym klawiszem F8 i zobacz czy przywrocenie ustawien fabrycznych cos da.
pozdr. |
|
|
|
 |
Yatzeek
Początkujący

|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 10:02
|
|
|
Próbowałem .... :(. Nic to nie daje. Przeinstalowanie też na nic ...
Wirusów nie ma, błędów skryptu nie ma, błędów rejestru też nie ma.
To jakaś prosta rzecz zapewne ... tylko jaka? :( |
|
|
|
 |
Yatzeek
Początkujący

|
Wysłany: 16 Styczeń 2010, 10:07
|
|
|
| Wszystkie inne polecenia i narzędzia działają prawidłowo i w otwartym pliku dają się edytować, modyfikować, generalnie da się na nich pracować prawidłowo. A czcionek i pracy na nich ... nie ma ... |
|
|
|
 |
Yatzeek
Początkujący

|
Wysłany: 25 Sierpień 2010, 21:39
|
|
|
| Czcionka ustawiona domyślnie kiedyś przeze mnie się ... rozsypała!! Wystarczy, że zmieniłem ją na inną i wszystko jest OK. Każda inna działa świetnie za wyjątkiem tej właśnie jednej jedynej ... Przez przypadek na to wpadłem ... a byłem już gotów do drastycznych posunięć. Raz jeszcze dziękuję za próby pomocy :). |
|
|
|
 |
|
|