Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
art Dajex-"Bilet Wstępu"
Autor Wiadomość
trance01 
Praktyk

Wysłany: 28 Styczeń 2007, 21:40   art Dajex-"Bilet Wstępu"

Poraz kolejny zostałem poproszony o zrobienie Zaproszenia a raczej Biletu. Kręciłem troszke nosem bo nie bardzo miałem czas. Lecz jakoś zgrałem sie w czaso-przestrzeni :mrgreen: i zrobiłem Ticket na Impreze do Toruńskiego Klubu Muzycznego "Papaya". Myśle że jest o niebo lepszy od Plakatu jaki ostatnio stworzyłem. Praca nad tym zajeła mi ponad 4godz. mam nadzieje że to docenicie ;-) >

Link: http://img260.imageshack....roszenieqg6.jpg

Czekam na Opinie :-)

Asdef 

Wysłany: 28 Styczeń 2007, 23:48   

robi jak na bilet to za dobre :P

ale tak serio skąd masz takie grafiki typu, ta konsola do winyli??

jagna 
Jagna

Pomogła: 13 razy
Wysłany: 29 Styczeń 2007, 01:06   

bilecik niczego sobie.....

a co do tego czy za dobra grafika na bilet to uważam, że jeśli chcesz mieć klasę to nawet najmniejszy element graficzny będzie dopracowany:)

anonymus
[Usunięty]

Wysłany: 29 Styczeń 2007, 02:10   

Technicznie bardzo słabo - tyczy to głównie odległości elementów graficznych od spadów, czyli lini cięcia - przy docinaniu na gilotynie prawdopodobnie część tych biletów zostanie "liźnięta" po tekście. Zlikwiduj też "rozbłysk" na jednej z twarzy - światłocień powinien być jednakowy dla każdego obiektu (zróżnicuj bardziej zduplikowane sylwetki). "Wstęp za Free" - straszne kaleczenie DWÓCH języków. Typografia: zamiast Ariala proponuję Trebuchet lub Myriad - obecne style się "żrą" ze sobą. Wizualnie całkiem nieźle.

Nie bierz powyższego jako ataku na siebie, ale uważam, że lepsza jest konstruktywna krytyka (mam nadzieję, że moja się takowa okaże) niż wychwalanie pod niebiosa bez żadnych uwag...

jagna 
Jagna

Wysłany: 29 Styczeń 2007, 03:56   

a ja to bym chciała zobaczyć jakieś twoje dzieła Cysorz
brzmisz jak fachowiec, wyrazasz sie bardzo technicznie więc pewnie i prace masz niezłe

trance01 
Praktyk

Wysłany: 29 Styczeń 2007, 10:01   

Ja właśnie po to wstawiam swoje prace aby inni mogli je zobaczyć i skomentować oraz naprowadzić mnie na to co robie źle i ewentualnie naprowadzić mnie na dobrą Droge :mrgreen: Licze sie z każdą waszą wypowiedzią i szanuje ją .

anonymus
[Usunięty]

Wysłany: 29 Styczeń 2007, 11:31   

jagna napisał/a:
a ja to bym chciała zobaczyć jakieś twoje dzieła Cysorz
brzmisz jak fachowiec, wyrazasz sie bardzo technicznie więc pewnie i prace masz niezłe

Eeee, nie mam się czym chwalić. Zrobionych logotypów na razie tylko tyle, ile na poniższym zrzucie. A sprzedany może co piąty albo jeszcze gorzej...

A to strona z katalogu, którą dokładnie w tej chwili robię - jeszcze przed ostateczną korektą...

jagna 
Jagna

Wysłany: 30 Styczeń 2007, 02:59   

czyste proste formy w trochę starym stylu:)

Mam nadzieję, że włożysz trochę więcej swoich prac w przyszłości:)

s-p-i-n 

Wysłany: 26 Luty 2007, 22:38   

A ja chcialbym sie dowiedziec jesli mozna skad mozna sciagnac grafiki takich twarzy co na tych bilecikach?

Odpowiedz do tematu