|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Kolor krzywej / węzłów |
| Autor |
Wiadomość |
Mmm.
Początkujący

|
Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 09:12 Kolor krzywej / węzłów
|
|
|
| Czy w Corelu można zmienić kolor krzywych i węzłów (podczas używania narzędzia Kształt)? Chodzi o to, że kiedy zmieniam za ich pomocą kształt, prawie ich nie widzę, bo są jasnoniebieskie. Czy można zmienić te domyślne ustawienia? |
|
|
|
 |
dziabel
Bywalec

Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 23 Skąd: olsztyn
|
Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 12:00
|
|
|
kolor krzywych i wezlow przynajmniej u mnie jest dynamiczny i zmienia sie w zaleznosc od tla.
np na czarnym tle mam zolte a na zoltym tle mam zolte. |
|
|
|
 |
Mmm.
Początkujący

|
Wysłany: 30 Czerwiec 2010, 14:05
|
|
|
Owszem, zmieniają się, ale na białym tle są najmniej widoczne i to utrudnia pracę, więc myślałam, że da się przypisać kolor samemu.
Kiedyś pracowałam na innej wersji Corela i wydaje mi się, że krzywe były wyraźniejsze, chyba czerwone, ale nie jestem pewna. Może to zależy od wersji programu. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|