Witam jestem początkującym użytkownikiem programu Corel PaintShop Pro x3.
Prosiłbym abyście mi napisali jak podczas kopiowania obrazków , kopiując skrótem ctrl+c ctrl+v obrazek wyświetlał się w nowym oknie. Przeglądałem najnowszy produkt z rodziny PaintShop i wiem że tam było coś takiego.
Proszę o pomoc!!
Wersja CorelDRAW: X6 Pomógł: 58 razy Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 607 Skąd: Opole
Wysłany: 19 Styczeń 2011, 08:06
Wciskając kombinację Ctrl+V zawsze wkleisz do tego samego obrazka, choć na tak zwaną nową warstwę. Dzięki temu można na przykład przesuwać wklejony fragment.
Aby wkleić zaznaczenie w nowym oknie, wybierz kombinację Ctrl+Shift+V lub z górnego menu Edycja > Wklej jako nowy obrazek. W taki sam sposób można wkleić obrazek skopiowany np. z przeglądarki internetowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12