jaki ploter tnący do folii samoprzylepnej? (pilnie kupię!) |
Autor |
Wiadomość |
adforpro
Początkujący
|
Wysłany: 3 Luty 2011, 20:26 jaki ploter tnący do folii samoprzylepnej? (pilnie kupię!)
|
|
|
Witam,
poszukuję plotera tnącego (za ok 5-6 tys. zł) przeznaczonego do wycinania dekoracyjnych naklejek ściennych, ew. szablonów przeznaczonych do malowania elementów dekoracyjnych. Interesuje mnie przede wszystkim format A1. Polećcie proszę jakiś sprawdzony model lub doradźcie czym się kierować przy wyborze..
Z góry dzięki ;)
Pozdrawiam |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 3 Luty 2011, 21:58
|
|
|
Z takich "ze średniej półki" to chyba Mutoh. Miałem kiedyś takiego, oryginalne noże cięły wszystko jak leci a nacisk noża można było ustawić nawet na 600g - w jednym przelocie można było nawet naciąć szarą folię do piaskowania. Noże były na "kołowrotku", ale nawet tym do zwykłej folii cięło się floka bez problemu, a folia szablonowa to coś podobnego.
Najlepiej jakbyś zaglądnął do jakiegoś punktu usługowego - jeżeli takowy sprzęt nie obsługuje maniak jakiejś tam marki to powinien podać plusy i minusy, bo takie zawsze są...
Zobacz tutaj: http://allegro.pl/mutoh-s...1423820773.html - to oczywiście nie moja aukcja, ale coś tam można się dowiedzieć... |
|
|
|
|
gleba
Fachowiec gleba
Pomogła: 9 razy Wiek: 58 Dołączyła: 23 Kwi 2007 Posty: 265 Skąd: SPA Nałęczów
|
Wysłany: 4 Luty 2011, 15:31
|
|
|