|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
10 projektów + manual |
Autor |
Wiadomość |
skandalic
Początkujący teraz się zacznie!
|
Wysłany: 24 Wrzesień 2011, 22:44 10 projektów + manual
|
|
|
Dobry wieczór,
mam dziesięć grafik w .psd które potrzebuję mieć w krzywych (są to projekty na koszulki). Część z nich to napisy, część nieco bardziej skomplikowane sprawy - choć żadna z nich nie wygląda jak jakiś urban-techno-steampunk misz-masz:)
Próbuję sobie grzebać samemu, poczytałem o Corel Trace itp, ale mam chwilowo mało czasu na naukę Corela, wolę więc dać komuś zarobić, gdyż czas mnie naprawdę goni.
Szukam więc kogoś, kto chciałby to zrobić - po kontakcie na email lub gg mogę podesłać grafiki w jpg, aby można było dokonać wyceny.
Bardzo by mnie interesowało także zrobienie prostej instrukcji takiej przeróbki lub nawet podanie linka do tutorialu w sieci.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej nocy
PS. w przypadku, gdy czegoś nie da się porządnie przerobić dysponuję poszczególnymi elementami grafik w wektorach
pozdrowienia |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 25 Wrzesień 2011, 09:43
|
|
|
Jeżeli masz to w *.psd - rozumiem, że na warstwach - to w Photoshopie zaznacz obiekty, nadaj im ścieżki i wyeksportuj je (ścieżki) jako wektory - i tyle... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|