Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Baner, button, może logo
Autor Wiadomość
michero
Początkujący

Wysłany: 1 Luty 2012, 11:17   Baner, button, może logo

Cześć.
Jakiś czas temu zwracałem się do was o pomoc w przerobieniu grafiki (Dzuma - 78 jeszcze raz dzięki:)), teraz potrzebowałbym chyba trochę większej pomocy. Bo niestety graficznie jestem dnem.
Założyłem niedawno swoje forum, wszystko jest ok, ale przydałby się jakiś baner czy choćby logo, które można wrzucić do profilu na facebooka na przykład, albo zareklamować się w jakiś miejscach. Nie mam pojęcia jak do tego podejść.

Może krótko napiszę o czym jest forum. Forum jest o grach miejskich, czyli o takich bardziej zaawansowanych podchodach w mieście. W skrócie wygląda to tak, że jeśli jest organizowana gra w jakimś mieście to za zadanie jest odwiedzić parę miejsc i rozwiązywać zagadki czy wykonywać zadania przekazane przez organizatorów. Bardzo fajna zabawa, polecam wszystkim, a i nagrody też bywają ciekawe - od gadżetów, przez bony czy wejściówki, po pieniądze albo np. lot balonem:) Sam od 3 lat staram się brać udział w każdej takiej grze w moim rejonie (Śląsk), no i spodobało mi się na tyle, że założyłem to forum:) Nie podaję adresu, bo nie chcę żeby było to traktowane jako reklama, ale jeśli ktoś będzie chciał to oczywiście podam:)

Załączam 2 grafiki, które mam na forum, może się przydadzą. Jedynie jaki mam pomysł to żeby to było mniej więcej w ten sposób:
Forum o grach miejskich
(adres forum)
Wejdź do gry! (może jako pieczątka? nie mam pojęcia)
Byle się wszystko jakoś komponowało;)

Generalnie zdaję się na was, bo ja zmysłu graficznego niestety nie mam;) Gdyby ktoś był w stanie mnie wspomóc to byłbym niezmiernie wdzięczny:)
Pozdrawiam, Michał

2.png
Pobierz Plik ściągnięto 267 raz(y) 25.78 KB

1.png
Pobierz Plik ściągnięto 277 raz(y) 101.63 KB

Odpowiedz do tematu