|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Zmiana napisów w logo |
| Autor |
Wiadomość |
Apollo79
Początkujący

Wersja CorelDRAW: X5
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2012, 20:20 Zmiana napisów w logo
|
|
|
Witam,
Niestety jestem zupełnie lewy w używaniu Corela a mam do wykonania zadanie. Otóż w logo firmy muszę podmienić adres, maila, stronę i numer rachunku bankowego.
Niestety nie potrafię dopasować podobnej czcionki do tej,która jest obecnie użyta.
Może ktoś na forum pomoże mi dobrać coś odpowiedniego i podpowie jak to podmienić.
Z góry wielkie dzięki.
Karol
LOGO.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 391 raz(y) 1.4 MB |
|
|
|
|
 |
drozd
Znawca

|
Wysłany: 9 Kwiecień 2012, 20:27
|
|
|
| poszperaj na forum, jest tam dział - szukam czcionki, a u góry tego działu znajdziesz odnośnik do strony netowej, gdzie można wgrać mapę bitową z napisem i po chwili wyskoczy Ci nazwa czcionki lub przynajmniej podobnej (ponoć w X5 Corel sam to robi, znaczy łączy się z tą stroną przy opcji szukania nazwy czcionki) |
|
|
|
 |
Apollo79
Początkujący

Wersja CorelDRAW: X5
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2012, 21:50
|
|
|
Ok, dziękuję bardzo za wskazanie, gdzie szukać. Może uda się znaleźć coś podobnego.
Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
LogoPedant [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|