|
Problem z uruchomieniem - Corel X5 |
| Autor |
Wiadomość |
kataryn
Początkujący

Wersja CorelDRAW: X5
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Kwi 2012 Posty: 4 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2012, 11:48 Problem z uruchomieniem - Corel X5
|
|
|
Za każdym razem, gdy próbuję uruchomić program, pojawia się okno kreatora menedżera odzyskiwania aplikacji, które informuje o tym, że program jest niestabilny. Do wyboru mam zamknięcie programu albo wymuszenie jego pracy, po wyborze którejkolwiek opcji nie dzieje się dosłownie nic, program się zamyka i tyle.
Wcześniej wszystko grało, musiałam jednak przeinstalować system (win xp) i po ponownej instalacji corela jest tak, jak opisałam.
Szukałam pomocy w sieci, nie znalazłam niczego, co by mi pomogło, więc... pomocy! mam masę pracy, która w tej chwili stanęła w miejscu :(
Będę wdzięczna za jakieś sugestie napisane jak najprostszym językiem. |
|
|
|
 |
chezare

Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2012, 12:08
|
|
|
Ciekawe, nic nie majstrowałaś przy Corelu?
Czasami pomaga wciśnięte sławne F8 przy uruchamianiu Corela, ale jak tak jest od początku po zainstalowaniu, to chyba nic nie da?
Może serwispack, ale nie wiem jaką masz wersję? |
|
|
|
 |
chezare

Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2012, 12:11
|
|
|
| Jeszcze jedno, czy XP był instalowany na wyczyszczonym, sformatowanym dysku? |
|
|
|
 |
kataryn
Początkujący

|
Wysłany: 11 Kwiecień 2012, 12:29
|
|
|
| Nie miałam czasu, żeby coś zmajstrować ;) F8 nie pomaga, Service Pack 2, system instalowałam na sformatowanym dysku |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7700 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 12 Kwiecień 2012, 14:56
|
|
|
| Pisałem przed chwilą w innym miejscu forum Jeśli masz już aktualizacje programu sprawdź uaktualnienia systemu np: Net Framework. |
|
|
|
 |
kataryn
Początkujący

|
Wysłany: 13 Kwiecień 2012, 19:54
|
|
|
| Niby mam wszystkie aktualizacje systemu, programu natomiast nigdy nie aktualizowałam i nie było przez to takiego problemu... ale spróbuję i tego. |
|
|
|
 |
|
|