Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Prośba o pomoc !!!
Autor Wiadomość
angie-83 
Bywalec

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 16:06   Prośba o pomoc !!!

Witam po dłuższej przerwie. Niestety sytuacje w życiu nigdy nie są łatwe. Dlatego mam prośbę do forumowiczów o wykonanie projektu w grafice wektorowej. Chodzi o to iż nasz syn jest chory na autyzm i zaczynamy od jutra zbiórkę pieniędzy podczas koncertów w naszej miejscowości. Dlatego wpadliśmy na pomysł by na koszulkach które będą nosić wolontariusze umieścić wizerunek naszego synka. Wiem że czasu jest mało także zwracam się do Was o pomoc. Grafika ma być typu(tak myślę) "stencil" jednokolorowa, odwzorowana powinna być głowa do ramion- chyba tak będzie najlepiej. Zdjęcie synka znajduje się w załączniku Na takich przekształceniach ja za bardzo się nie znam więc proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
Jacek

Mikołajek.jpg
Pobierz Plik ściągnięto 358 raz(y) 59.71 KB

LogoPedant
[Usunięty]

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 16:28   

Hej.

W temacie grafiki nie pomogę, ale dam pod rozwagę pewne informacje, które są ważniejsze:
jest coraz więcej dowodów na to, iż autyzm jest skrajnym zatruciem organizmu, najczęściej rtęcią po szczepieniach.
Autyzm jest całkowicie uleczalny. Polecam Twojej uwadze postać Dr Kulisza (leczy z autyzmu): http://www.youtube.com/watch?v=bBZ1G-FHz38

To tylko na zachętę, bo materiałów w sieci jest całe mnóstwo. Rodzice dzieci, które doznały szkód po szczepieniach (głównie autyzmu), zrzeszają się, aby walczyć o swoje prawa: http://stopnop.pl/

Grunt to zdać sobie sprawę, że wbrew obiegowej opinii, autyzm to choroba, którą można wyleczyć.

Służę pomocą informacyjną, gdyby pojawiło się zainteresowanie z Twojej strony...

angie-83 
Bywalec

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 16:37   

Witam. dziękuje za odpowiedź. Właśnie wiemy że jest możliwość wyleczenia małego jednak to jest dosyć kosztowne a najbardziej odtruwanie organizmu z metali ciężkich tzw. chelatacja. Dlatego organizujemy zbiórkę.

LogoPedant
[Usunięty]

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 16:46   

Cieszę się (choć to trochę niefortunne sformułowanie, zważywszy na Wasz problem), że jesteście świadomi i w takim razie życzę powodzenia.

Na stronie stopnop.pl, którą podałem można otrzymać bezpłatną pomoc prawną, gdybyście uznali, że ktoś powinien beknąć za szkodę,
jakiej doznało Wasze dziecko...

Wspomnę jeszcze tylko, że bardzo dobrze wytrąca rtęć (i nie tylko) z organizmu kolendra, która jest relatywnie tania.
Trzeba jej sporo jeść, ale można wysiać w domu. Zerknij: http://www.zdrowiej.vegie.pl/viewtopic.php?t=4267

Jeżeli mogę w czymś pomóc (pomijając grafikę), proszę śmiało pisać na PW.

s-p-i-n 

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 17:52   

moge zaproponowac cos takiego

m.cdr
Pobierz Plik ściągnięto 308 raz(y) 17.08 KB

m.jpg
Pobierz Plik ściągnięto 344 raz(y) 34.66 KB

angie-83 
Bywalec

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 18:02   

s-p-i-n. Bardzo fajnie tylko troche za dużo włosów bo tam cień pada :) A tak to jest w porządku.

s-p-i-n 

Wysłany: 19 Lipiec 2012, 19:35   

drugi moze lepszy

m2.cdr
Pobierz Plik ściągnięto 297 raz(y) 24 KB

m2.jpg
Pobierz Plik ściągnięto 360 raz(y) 31.17 KB

radd 
Praktyk
radd

Wersja CorelDRAW: x4
Wysłany: 19 Lipiec 2012, 21:49   

git ale rogówki i źrenice mógłby mieć ;)

marol2 
Fachowiec
HANYS

Wersja CorelDRAW: x3 i x6
Wysłany: 19 Lipiec 2012, 22:50   

Jak umiałem-tak zrobiłem. Obraz jpg i w krzywych corek9. Powodzenia w przeprowadzeniu akcji

synek.jpg
Pobierz Plik ściągnięto 385 raz(y) 119.27 KB

synek.cdr
Pobierz Plik ściągnięto 306 raz(y) 62.76 KB

Odpowiedz do tematu