|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Problem z importem do X5 |
| Autor |
Wiadomość |
skub73
Początkujący skub

|
Wysłany: 16 Październik 2012, 12:11 Problem z importem do X5
|
|
|
Witam, jak w temacie, od 2 dni mam taki problem corel przestał mi importować BMP i .cdr-y, które mają przypisany / osadzony profil kolorów.
Przywróciłem system [W7/64b] z kopi zapasowej, nie mylić z punktem przywracania i problem nadal jest.
Na pewno by pomogło odtworzenie systemu z obrazu całej partycji, ale ... to jest z przed 3 miesięcy, albo i więcy ....
Gdzie może być problem?
- Corel?
- Windows?
- Uszkodzony profil koloru?
Any one can help me?
Stanisław, detpowiec |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7700 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 16 Październik 2012, 13:22
|
|
|
| Skopiuj swoje ustawienia jeśli są niezbędne (gdzieś na nośnik )i Powróć do ustawień fabrycznych ,wciśnięty F8 i start CorelDraw |
|
|
|
 |
skub73
Początkujący skub

|
Wysłany: 18 Październik 2012, 09:06
|
|
|
| Dzięki bardzo, pomogłeś, wszystko działa. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|