rozetki tworzone w corelu |
Autor |
Wiadomość |
jagna
Jagna
Pomogła: 13 razy Wiek: 50 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 478 Skąd: Australia
|
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 19 Czerwiec 2007, 17:08
|
|
|
Używam SecuriDesign głównie do dyplomów/certyfikatów których robię od groma - i aż mnie wstrząsa, gdy pomyślę, że miałbym robić to ręcznie :D. |
|
|
|
|
voytass
Bywalec
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 12:08
|
|
|
Oooo.. fajne to, nawet nie wiedzialem ze jest coś takiego ;) thx:) |
|
|
|
|
dlr
Praktyk www.mosaic.pl
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Maj 2006 Posty: 96 Skąd: RYKI
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 20:09
|
|
|
Cysorz napisał/a: | Używam SecuriDesign głównie do dyplomów/certyfikatów których robię od groma - i aż mnie wstrząsa, gdy pomyślę, że miałbym robić to ręcznie :D. |
Czy SecuriDesign jest darmowy?
Znalazłem gdzieś na google i zainstalowałem ale miałem komunikat, że niby TRIAL EXPIRED.... chociaż nigdy SecuriDesign nie instalowałem bo nawet o nim nie wiedziałem.
Zawsze radziłem sobie sam. Chętnie bym nabrał nawet działąjącego TRIALA |
|
|
|
|
voytass
Bywalec
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 22:40
|
|
|
Tutajsciagasz i instalujesz, nie ma nic o odplatnościach, to tylko zestaw makr jest, wazy kolo 400kb, masz tutoriala w połowie strony, nie wydaje sie byc czyms skomplikowanym ;) |
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 20 Czerwiec 2007, 22:49
|
|
|
W Polsce nie ma oficjalnego przedstawiciela, ale można zamówić przez net, płacąc kartą ok. 32 euro, co przy pracy zawodowej nie jest jakąś porażającą kwotą mimo tego, że nie można sobie tego wliczyć w koszta.
Jako ciekawostkę podam, że można się z firmą targować o cenę!!! |
|
|
|
|
dlr
Praktyk www.mosaic.pl
Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 10 Maj 2006 Posty: 96 Skąd: RYKI
|
Wysłany: 21 Czerwiec 2007, 12:18
|
|
|
Dzięki za info Panowie!!!
voytass napisał/a: | Tutajsciagasz i instalujesz, nie ma nic o odplatnościach, to tylko zestaw makr jest, wazy kolo 400kb, masz tutoriala w połowie strony, nie wydaje sie byc czyms skomplikowanym ;) |
z tej strony pobrałem właśnie to SD ver. X3 co nie działało informując, że okres testowy się zakończył / trial expired, choć nigdy wcześniej SD nie miałem (!?).
Mimo to dzięki za wskazówkę.
^Cysorz już mi pomógł na PW. |
|
|
|
|
|