Zamknięty przez: s-p-i-n 2 Sierpień 2013, 14:05 |
Zlece projekt ulotki, broszury i strony internetowej. |
Autor |
Wiadomość |
tom1asz
Początkujący
|
Wysłany: 8 Luty 2013, 23:57 Zlece projekt ulotki, broszury i strony internetowej.
|
|
|
Witam, zlece wykonanie ulotki reklamowej w formacie ?? Nie znalazlem jak sie taki format nazywa ale chodzi o 1/3 karti A4. Branza budowlana. Jeden kolor. Specjalizuje sie w wykanczniu, przerabianiu i modernizowaniu kuchni i lazienek. Chcialbym aby wygladala jak projekt techniczny lazienki czy kuchni (moze byc jedno i drugie bo ulotka chcialbym, by byla dwustronna. Narazie 1/3 strony bo zalezy mi na czasie a jeden kolor bym mogl trzaskac je na drukarce wedlug potrzed. Nad reszta bedziemy pracowac. Jesli koncepcja bedzie mi odpowiadac i zadziala na klientow rozbudujemy ulotke do broszurki? (kartka zlozona na 3) i zlece rowniez przygotowanie projektu strony internetowej. Pozdrawiam i czekam na koncepcje |
|
|
|
|
Glaamiaz
Początkujący
|
Wysłany: 2 Sierpień 2013, 13:45
|
|
|
Hej ja podobne zlecenie zleciłem firmie morningart. Chodziło mi o projekt ulotek i druk ulotek. Byłem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Nie było żadnego problemu z realizacją projektu pomimo tego, że termin wykonania był bardzo krótki i sam dokładnie nie wiedziałem jak ulotki mają wyglądać. Polecam :) |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 2 Sierpień 2013, 13:57
|
|
|
@tom1asz - format jakiego szukasz to DL (99x210 mm).
Dodatkowo, jeśli chciałbyś, żeby coś zaprojektować i przesłać, to podaj chociaż swojego maila Wtedy można rozmawiać. Bo najpierw trzeba by ustalić cześć merytoryczną, bo nie wiadomo ile tekstu (i jakiego) chciałbyś tam upchnąć. Tylko nie rozpisuj się tutaj - jak ktoś będzie chciał, to się na Twojego maila (którego brakuje) odezwie |
|
|
|
|
s-p-i-n
Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 2 Sierpień 2013, 14:05
|
|
|
@Glaamiaz odgrzebał jakis stary temat, zamykam |