|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Menedżer fontów pod Win 8 |
| Autor |
Wiadomość |
Trurl
Ekspert

Pomógł: 66 razy Wiek: 71 Dołączył: 04 Lut 2009 Posty: 953 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 16 Kwiecień 2013, 11:26 Menedżer fontów pod Win 8
|
|
|
Używałem do tej pory doskonałego menedżera fontów Adobe Type Manager 4.1 DeLuxe. Obsługiwał zarówno fonty ttf, jak i ps. Przesiadłem się parę dni temu na Windows 8, gdzie, niestety, ATM nie działa i nie będzie działał, bo powiedziano mi to w firmie Adobe, do której zadzwoniłem.
W związku z tym muszę się przesiąść na jakiś inny menedżer, działający nie tylko w Corelu, ale w całych Windowsach. Chodzi mi o taki, który pozwala tworzyć zestawy fontów, które można aktywować w miarę potrzeby (mam tysiące fontów, więc muszę je pogrupować w zestawy). No i musi działać we wszystkich programach, nie tylko w Corelu. Powiedzcie, proszę, czy znacie jakieś dobre menedżery fontów pod Win 8? |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Kwiecień 2013, 15:13
|
|
|
| znaczy ja używam AMP Font Viewer,bardzo mały ale za to rewelacyjny program,tyko nie mam pojęcia czy pod 8 chodzi ,ale sprawdź bo to naprawde świetny program |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|