POMOCY! Coś nie tak [SPRAWA ROZWIĄZANA] |
Autor |
Wiadomość |
Dan
Początkujący
|
Wysłany: 11 Lipiec 2015, 23:11 POMOCY! Coś nie tak [SPRAWA ROZWIĄZANA]
|
|
|
Jak pech to pech. Dzisiaj mam strasznie pechowy dzień z Corelem. Ściągnąłem łatkę do CD9 i coś dziwnego się porobiło że wszystko co robię w Corelu (otwieram pracę, rysuję) wygląda jak w strasznie słabej jakości, tak jakbym rysował na Paincie. Wypełnienie totalne nie istnieje, z oddali wygląda niczym drobny materiał dżinsowy, a wszelkie obiekty wyglądają na poszrpane tzn. szumy. Na domiar złego jak wchodzę w Corela co chwila otwiera mi się okienko z pomocą Windowsa. Właściwie to sam nie wiem co jest nie tak.
Ktoś umiałby zaradzić? |
Ostatnio zmieniony przez Dan 12 Lipiec 2015, 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Lipiec 2015, 06:29
|
|
|
pewnie zmien widok na dokladny bo na pikselowym jedziesz |
|
|
|
|
Dan
Początkujący
|
Wysłany: 12 Lipiec 2015, 10:42
|
|
|
Poszło, dzięki. To jeszcze pozostało mi te nieszczęsne okienko pomocy Windowsa które przy każdym kliknięciu na pulpit/narzędzia Corela automatycznie się pokazuje. Jak pozbyć się tej "Pomocy i obsługi technicznej systemu Windows"? |
|
|
|
|
Dan
Początkujący
|
Wysłany: 12 Lipiec 2015, 22:35 Problem rozwiązany, temat można zamknąć
|
|
|
OK, problem z nachalnym okienkiem pomocy technicznej rozwiązałem poprzez doinstalowanie brakującego pliku WinHelp32.exe (Windows6.0-KB917607-x86.msu) dla Visty. Teraz jeszcze tylko czekać na odzyskanie tego nieszczęsnego pliku z błędem odczytu, ale sprawa jest w toku także temat można zamknąć.
@bidon184: Dzięki za udzielenie banalnej rady, choć te banalne są ponoć najtrudniejsze do rozwiązania. |
|
|
|
|
|