Folia transparentna w motoryzacji. |
Autor |
Wiadomość |
Zwś86 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 10:51 Folia transparentna w motoryzacji.
|
|
|
Witam. Powodem mojej wizyty na tym forum jest to iż chciałbym w moim aucie Fiat Marea Weekend przy użyciu folii transparentnej zmienić wygląd tylnych lamp. Mianowicie aby wszystkie 6 posiadały żywy czerwony kolor. Przy czym podczas jazdy zachowane zostały pierwotne kolory tzn kierunki pomarańczowe no i cofka biała < w przypadku sprayu Motip wychodzi różowe a takich nie chcemy oczywiście :P > Z tond moje pytanie, czy wykorzystanie foli transparentnej jest dobrym sposobem? Gdzie i w jakiej cenie mógł bym nabyć taką folie z połyskiem o czerwonym żywym kolorze i w jakiej cenie. Będę wdzięczny za wszelkie, rady, podpowiedzi i uwagi :D
A tak poza tym zapraszam na forum motoryzacyjne Fiata Bravo Brava Marea www.bbtp.pl
mala.jpg Tak to wygląda w tej chwili : |
Pobierz Plik ściągnięto 541 raz(y) 103.97 KB |
2mareatacdmguarujasp25f.jpg Takie lampki miały by być jak na tej Brazylijskiej piękności :) |
Pobierz Plik ściągnięto 543 raz(y) 154.35 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez Zwś86 7 Grudzień 2009, 14:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
maslo
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Cze 2009 Posty: 48 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 14:24
|
|
|
no tak pewnie... ja Ci mogę powiedzieć jak zrobić fotomontaż, tak żeby wyglądało że Twoja marea ma takie lampy. |
|
|
|
|
Zwś86 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 14:26
|
|
|
maslo napisał/a: | no tak pewnie... ja Ci mogę powiedzieć jak zrobić fotomontaż, tak żeby wyglądało że Twoja marea ma takie lampy. |
Po co się udzielasz jak nie masz ani umiejętności ani nic mądrego do powiedzenia..? |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 14:33
|
|
|
Nie specjalizujemy się w zwieśniaczaniu samochodów. Nie w tym wątku, nie w tym dziale i nie na tym forum. Wybacz i gnaj z tym spamem.
pzdr. |
|
|
|
|
Zwś86 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 14:35
|
|
|
1cm napisał/a: | Nie specjalizujemy się w zwieśniaczaniu samochodów. Nie w tym wątku, nie w tym dziale i nie na tym forum. Wybacz i gnaj z tym spamem.
pzdr. |
Widzę bardzo gościnne wasze forum... Dwóch "speców" nic nie wnoszących do mojego uprzejmego zapytania już znam :P Czy ktoś okaże się na tyle obeznany w sytuacji aby coś wnieść wartościowego do tematu? |
|
|
|
|
maslo
Bywalec
Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 02 Cze 2009 Posty: 48 Skąd: Wrocław
|
|
|
|
|
Zwś86 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 16:27
|
|
|
maslo napisał/a: | http://www.allegro.pl/item838764847_folia_do_lamp_szybko_tanio_i_bezpiecznie_zobacz.html
lub kup 20 pakietów Corela w specjalnej cenie a arkusz foli dostaniesz Gratis! |
Zawsze to jakaś alternatywa, jednak jeśli skorzystał bym z tej folii to światło cofania dawało by co najmniej różowy kolor a nie czerwony. Dlatego rozchodzi się o folie transparentną... |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 7 Grudzień 2009, 20:05
|
|
|
ale załapałeś, że to nie jest wątek do pitolenia o folii?
pzdr. |
|
|
|
|
|