zaprojektowanie logo " n2o " (materiały pomocnicz |
Autor |
Wiadomość |
kitchen18
Bywalec
|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 15:22 zaprojektowanie logo " n2o " (materiały pomocnicz
|
|
|
Witam Was Serdecznie i z góry dziekuje za zainteresowanie postem :) mam do zaprojektowania logo firmy " n2o-ART " firma jest już zajerestrowana więc chciałbym jak najszybciej zakończyć ten temat. Poniżej jest wstępny pomysł i pliki cdr . Moja koncepcja to coś w stylu zachlapanego grafiti tak jak w pliku na obrazku.
Proszę o pomoc bo sam jeszcze nie wystarczające umiejętności posiadam, z góry dzieki i mam nadzieje że coś z tego wyjdzie :) Uzyte czcinki to : MOSTWANTED i STREET WRITER
logo n2o,2.cdr logo w cdr |
Pobierz Plik ściągnięto 384 raz(y) 32.61 KB |
logo n20art.jpg coś na tej zasadzie :) |
Pobierz Plik ściągnięto 410 raz(y) 18.08 KB |
|
|
|
|
|
kitchen18
Bywalec
|
|
|
|
|
marol2
Fachowiec HANYS
Wersja CorelDRAW: x3 i x6
Pomógł: 35 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 206 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 3 Wrzesień 2009, 20:32
|
|
|
Pomysł na logo raczej dupiaty, a zarazem zerżnięty z czyjejś pracy. Logo ma być proste!!! jeśli nie masz doświadczenia to proponuje prostsze wyzwania. jak dużo kolorów i napaćkane to nie znaczy że dobrze. W PROSTOCIE SIŁA!!!. trzeba wziąć pod uwagę techniki druku logo (offset, flexo, sito, tampon)-przekonasz się w czym rzecz jeśli dojdzie do wyceny druku tymi technikami. Wskazówka-zobacz logotypy najpopularniejszych marek na świecie-PROSTOTA!-najbardziej zapada w pamięć klienta. Podobne tematy byłu juz na forum-poszukaj |
|
|
|
|
Sponsi
Profesjonalista
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 482 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 4 Wrzesień 2009, 16:09
|
|
|
Przede wszystkim ta propozycja wygląda jak już gotowa grafika z logo w środku...
bo jeśli pomysł na logo to to czarno-białe coś... no to powiedzmy... ale cała ta grafika jako logo to tak jak marol2 powiedział(a?) - za dużo... |
|
|
|
|
|